Politica de confidentialitate

Toate informatiile pe care le introduceti pe Dealhunter.ro vor fi fi pastrate strict confidentiale!

Date de contact. Colectare si modificare

La inregistrarea in site vi se vor cere anumite date personale precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal. Sunteti singurul responsabil de datele privind contul de utilizator creat pe Dealhunter.ro. De aceea, pentru confirmarea datelor si contului, veti fi anuntati la adresa de e-mail pe care ati declarat-o la crearea contului dumneavoastra. Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase a unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a creea conturi fictive. Daca primiti un asemenea mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe site va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa support@dealhunter.ro pentru a sterge contul respectiv.

Formularul de profil al utilizatorului contine campuri care pot fi editate in cazul in care doriti sa modificati sau sa completati datele pe care le-ati furnizat la crearea contului. Daca insa doriti sa renuntati la contul dumneavoastra complet si la orice facilitate de pe site-ul Dealhunter.ro va rugam sa scrieti un e-mail la support@dealhunter.ro.

De asemenea, pentru personalizarea serviciilor oferite de Dealhunter.ro se inregistreaza automat, prin asa numitele cookie-uri, date privind vizita dumneavoastra pe site, cum ar fi adresa de IP de la care ati vizitat site-ul, lungimea vizitei, paginile vizitate. Odata colectate aceste date la intoarcerea pe site putem memora optiunile anterioare, oferindu-va un acces mult mai facil si mai direct la informatiile care va intereseaza. Dealhunter.ro dispune de metode tehnice care permit colectarea in cat mai mare siguranta a acestor date, insa trebuie sa stiti ca furnizarea datelor se face pe propria dumneavoastra raspundere. Exista browsere care nu accepta utilizarea de cookie-uri. Dealhunter.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru datele furnizate prin aceste browsere.

Dealhunter.ro isi rezerva dreptul de a desfiinta, fara aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care incalca Termenii de Utilizare ai site-ului, conform cu acest document.

Echipa noastra

Formam o echipa de programatori experimentati, de oameni de marketing si de support, ce doreste sa faca din Dealhunter.ro cea mai buna locatie online unde puteti gasi o colectie cat mai variata de cupoane de reducere. Mai important, lucram zi de zi pentru a mari lista noastra de reduceri si discounturi, si lucram impreauna cu cele mai cunoscute magazine online pentru a va aduce cele mai bune oferte pentru cele mai cunostute branduri de produse.

Parearea ta conteaza

Cum putem fi mai buni? Spuneti-ne parerea dvs. Am fi bucurosi sa o auzim. Spuneti-ne cum putem sa imbunatatim serviciile pe care vi le oferim. Spuneti-ne cum vi se pare Dealhunter.ro.
 
Dealhunter.ro | Oferta curenta | Cum functioneaza | Despre noi | Contact | Contul meu | Afiliere - Castiga bani
Resurse | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizare
Copyright © 2011 www.dealhunter.ro. Toate drepturile rezervate.